Utstilling: Ståle Gerhardsen «Havet»

Foto: Gerhardsen & Karlsen

Ståle Gerhardsen er en kreativ sjel som gjør alt fra å pynte kontorlokaler og skrive barnebøker til å stille ut kunsten sin i gallerier med tekst håndskrevet med sprittusj direkte på galleriveggene og mye, mye mer. Nå er han aktuell med sin nye utstilling «Havet».

23. juni åpnet dørene til Galleri Hans og galleriet var fylt med alt fra herlige malerier i blånyanser, til tusjtegninger (av blant annet Rune Rudberg!), notater, kreativitet, humor og alvor. Ståle Gerhardsen stiller nemlig ut kunsten sin og Ståle ønsket ikke å bare henge den pent rundt i galleriet. Han ville at hele galleriet skulle bli en del av. 

Se noen bilder fra utstillingen «Havet» av Ståle Gerhardsen:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Et av premissene for å stille ut var at han måtte få lov til å male og tegne direkte på galleriets vegger. Det fikk han heldigvis lov til. «Dette er nok den utstillingen jeg er mest happy med selv. Vel, den kniver om førsteplassen med utstillingen jeg hadde på Galleri Geo i Bergen tidligere i år. Nesten alle bildene er laget spesielt til utstillingen og lokalbefolkningen begynte å kjøpe bilder før de kom på veggen. Så både jeg og bildene mine er blitt tatt godt i mot. Det kom sågar inn en ordfører og mente jeg hadde malt han. Hehe. Jeg håper han kjøper det bildet og henger på ordførerkontoret sitt. Veldig mange lo og dro på smilebåndet og noen fikk tårer i øynene. Det liker jeg godt. Humor og alvor hånd i hånd. Utrolig givende å treffe noe i publikum med det jeg lager».

Ta turen til Galleri Hans på Ørland Kultursenter i Brekstad.
Utstillinga «Havet» av Ståle Gerhardsen er åpen til 4. august.