Unge Løve x Flammekaster x Konge På Min Øy

Foto: Brage Sunde

Unge Løve er første artist som signerer kontrakt hos Attack Music. I tillegg til å rappe produserer han også mye musikk for seg selv og andre. Nå er han ute med sin andre singel «Konge På Min Øy» og det er han selv som står for produksjonen.

Unge Løve startet med å lage lo-fi beats og produsere en del instrumentaler for andre artister. Nå satser han fullt som artist og  i dag slipper han singelen «Konge På Min Øy».  Musikken hans kjennetegnes av det han selv omtaler som «cloudy beats med stor innflytelse fra trap». Man finner også spor fra popmusikk og lo-fi hiphop i musikken hans.

«Bland alt dette sammen i en stor gryte og det man får er fengende og annerledes trap på trøndersk»

Unge Løve 2
Foto: Brage Sunde

“Det høres kanskje rart ut, men jeg lagde Konge på min øy etter jeg så en film om Winston Churchill på kino. I filmen var det en linje om at Churchill var den virkelige kongen av Storbritannia. Da hadde jeg hooket til låta i boks, konge på min øy. Teksten handler egentlig bare om å føle seg bra og ikke bry seg om hva alle tenker, man er konge på sin øy. Det var naturlig å spørre Flammekaster (Norsk Tripping) om han ville ha et gjestevers, siden vi har samarbeidet litt før. Dessuten er han kjempeflink”

Brage Sunde
Foto: Brage Sunde

Unge Løve har allerede rukket å entre den trønderske scenen og fikk varme opp for selveste Joddski på Verkstedhallen natt til 17.mai. Med norsk, urban musikk i vinden hos resten av landet er Unge Løve et friskt pust fra Trondheim lablet. Han har tidligere bodd i Bergen, Oslo og Støren, men er nå tilbake i hjembyen.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Hør «Konge På Min Øy» på Spotify: