TOVANSKÏ & Martin Massiv – ILDVINTER

Foto: TOVANSKÏ. Logo: Sindre Foss Skancke

ILDVINTER er en maksimalistisk tilnærming til støvete og skitten hiphop. Med røtter i 90- tallsrap byr ILDVINTER på et lydbilde som utfordrer dagens sound i rapmusikken i år 2018. Både hva gjelder lyd, tekst og levering.

«Tematisk er denne plata inspirert av naturlandskap, norsk vinter, sult, det politisk giftige ordskiftet i vår tid, AI, robotisering og hvordan det er å være et menneske oppi alt dette»

«Musikalsk er plata ganske kompleks, den kan kort beskrives som filmatisk eller atmosfærisk. I blant slepende og skrapende, i blant støyende og forløsende. Dette er en tidvis utfordrende plate, og en plate vi mener kommer til å bli stående i mange år»Kyber_TOVANSKI_MartinMassiv_Blå_72dpi_Foto_Anna_Maria_LindgrenILDVINTER er den andre i en serie av fire norskspråklige EP’er.én for hver årstid, der de to rapperne TOVANSKÏ og Martin Massiv samarbeider med ny produsenter på hver utgivelse. Produsenten på ILDVINTER er Kyber. Forrige utgivelse var Vårsøg, som bl.a. fikk omtale i bransjemagasinet Ballade.

Du får kjøpt ILDVINTER digitalt og på kassett fra 30. november 2018.

Hør ILDVINTER på Spotify: