Splash Bros. er på vei hjem til deg.

Foto: Ole Martin Halvorsen

Pimpguden formante at Chris Lie og Oral Bee skulle bli den mest dynamiske duoen Norden noensinne har sett og hørt! Da var det ikke stort annet å gjøre enn å adlyde.

Chris Lie har i mange år gitt ut musikk på engelsk, men nå er han endelig ute på morsmålet. I flere år har han sittet bak spakene som produsent og lydtekniker for artister som Lars Vaular, Unge Ferrari, Snow Boyz, Sushi x Kobe, Linni, Larsiveli og Pimp Lotion & Oral Bee. Det å jobbe med sistnevnte ledet til dette nye samarbeidet. Med sine harmoniske vokalprestasjoner, romantiske tekster og med et tidsriktig sound, smelter han r&b-hjerter rundt om i landet.

Web2018-05-14 OSLO RECORDS Splash Brothers15889
Foto: Ole Martin Halvorsen

Oral Bee er Norges mest aktive spiller. I 2017 gjestet han blant annet Morgan Sulele sin dobbelt­-platina streamede superhit «Høyt Over Oslo». I tillegg skrev han Mr. Pimp­ Lotion sitt trippel-album «Lotions 11, 12 og 13», ga ut albumet «Den Hellige Treenigheten» sammen med Da Playboy Foundation, lanserte sin debut­roman «Snøstorm» på Kontur forlag, var karakter i et nummer av Donald Duck og fortsatte med den svært populære podcasten «Lotion & Smedstad» hos Moderne Media. I tillegg til Splash Bro. ­albumet ryktes det at Oral Bee også kommer med et nytt solo­album i nær fremtid (Journ.anm. Jaffa!)

Web2018-05-14 OSLO RECORDS Splash Brothers15593
Foto: Ole Martin Halvorsen

Splash Bros. består av Chris Lie og Oral Bee. Automatisk tenker man at Chris synger og Oral rapper. Så feil kan man ta. Som en del av Splash Bros. viser Oral Bee at han også har noe å stille opp med når det kommer til vokalprestasjoner. Vi får selvfølgelig også servert hans patenterte playa­-preg på utgivelsen med gode punchlines og velkjent Nesodden­bravado.

Singelen «Kjører Hjem» som gjestes av JNS blir å finne på Splash Bros. albumet «Splash Bros.» som kommer i november. Det er bare å glede seg!

Hør singelen «Kjører Hjem» på Spotify: