Sneak Peek Podcast: Damien

Foto: Audun Caspersen Logo: Ole-Jørgen Ramstad

Sneak Peek Podcast så sin spede begynnelse i forrige uke med «pilotepisoden» hvor programlederne Audun og Tommy tok en prat for å gi lytterne en forsmak på det som er i vente. Nå er den første offisielle episoden ute!

Sneak Peek Podcast er en podcast med få retningslinjer. Når temaet er musikk, kunst og kultur er dette kanskje Norges bredeste podcast (!-?). Tanken er å invitere inn kreative mennesker som enten har skapt noe som er tilgjengelig eller har vært tilgjengelig for allmennheten. Dette gjør at podcasten kan være den eneste av sitt slag.

I den første offisielle episoden av Sneak Peek Podcast tok Audun og Tommy en prat med rapperen, beatmakeren, produsenten, tegneserie/superhelt-entusiasten, Final Fantasy-gameren, familiemannen og nykteristen Damien fra Hønefoss.
En artist som programlederene føler at (på sett og vis) har blitt oversett eller forbigått i norsk hip-hop sammmenheng.

Damien er en artist som har holdt på i ca. 20 år som beatmaker og rapper. Som musiker er fremgangsmåten eklektisk og det å begrense «sounden» til en retning innen musikken var noe han tidlig fant ut at ikke lot seg gjøre.

Stikkord for episoden er: Stovner, Hønefoss, Jehovas Vitner, Åsatro, Suleiman, Skinny Bee, TMNT, Bad Spit, The Stream, Mads Veslelia, Tom Hardy, Jason Momoa, «mancrush», Method Man og Yelawolf.

Takk til Marius G for lån av lokale!

Hør første episode av Sneak Peek Podcast på Spotify: