SiNoRi er ute med en tidlig julegave til folket.

SiNoRi

SINORI består av tre av Norges aller beste soul-vokalister, Rikke Normann, Nosizwe Baqwa og Sisi Sumbundu. Trioen ble kjent da de bidro med flere innslag på KORK sin julesending i beste sendetid på NRK i 2016.

Året etter slapp de den første singelen «Håp i Mørket» som ble en kjær julehit for mange og ble B-listet på NRK P1. Fredag 23. november slipper de nok en gan en julelåt og denne gangen er det «Santa Baby» som sannsynligvis vil treffe hjertet til lytterne.

SiNoRi2
Sisi, Nosizwe og Rikke

“Vi ønsket å gi folk en liten julegave, spre glede og SiNoRi-stemning mens vi venter på oppfølgeren til “Håp i mørket” fra i fjor. Vi slipper “Jeg lover deg” i løpet av første halvår av 2019, men vi klarte ikke og vente så lenge så vi kastet oss rundt og oversatte en av Rikkes gamle låter! En som folk lenge har ment burde vært en julelåt uansett!”

“Santa Baby” er en uptempo Motown/Supremes-aktig gladlåt som sniker seg inn i øregangene dine, får deg til å vrikke på hoftene, synge med, og lengte etter julegløgg! Rimelig catchy, rimelig unorsk»

Hør «Santa Baby» på Spotify: