Seed The Emcee er ute med singel nummer tre fra sitt kommende album.

Søndag 23. september slippes singelen «Stuck In Traffic». Dette er den tredje singelen fra Seed The Emcee sin kommende fullengder «Moving Slow/Stopping Time».

På denne singelen bruker Seed «traffikkork» som en metafor for å beskrive prosessen rundt det å følge en drøm og samtidig måtte livnære seg på en heltidsstilling ved siden av det man egentlig brenner for. I Seed The Emcee sitt tilfelle er dette musikken. Selv om kjærligheten og dedikasjonen for kunsten er sterk, er det ikke gitt at man leve av det. Dette er «Stuck In Traffic».
Seed1 copySeed er en artist fra Hønefoss som har mange liveshows under beltet. Han har holdt konserter som Seed & the Movement, sammen med rapgruppa Back 2 The Basics og som soloartist. Oppveksten på 90-tallet har gjort at kjærligheten for boom bapens beats, flows og uttrykk har preget lydbildet hans. I senere tid har Seed eksperimentert med både trap beats og auto tune for å utvikle en ny sound. Med tekst i fokus og og fokus på leveranse noe som han har fått fra en av hans idoler, Nas, tviholder han på tekst som verktøy til å gjøre en endring.

«Jeg tror at musikk kan få alle til å reflektere over tingene man brygger på, men også at man kan glemme alle problemer og sone ut til musikken».

Hør «Stuck In Traffic» på Spotify: