Rikke Normann er tilbake med singel nr. 2 fra hennes kommende album.

Foto: Helge Brekke

I snart ti år har Rikke Normann levd av å synge. Hun har arbeidet knallhardt som en av landets mest brukte musikere. Tilbake i april slapp hun «I Belong» som var førstesingelen fra det kommende albumet hennes. I juni kom det en 3-spors remix EP av «I Belong» og fredag 31. august slapp hun endelig singel nr. 2.

«Jeg har i de siste ti årene stått i ryggen på de største norske artistene og drømt om å stå akkurat der de står, med musikken min» sier Rikke. 

Hennes nye singel «Fire» handler om å trosse tvil og dårlig selvtillit, om å finne troen på seg selv når man ligger nede for telling. «Det er en låt om aldri å gi opp drømmen sin» forteller Rikke.

Se videoen til remixen Magnify gjorde til Rikkes forrige remix EP på YouTube:

 

«Fire» er andre låt fra Rikkes kommende album. Albumet definerer et nytt kapittel i hennes lange karriere som musiker. Rikke har bidratt på titalls album og spilt med mange av landets største artister på utallige tv-show, eventer og konsertscener i hele Europa. Hun har tidligere fått internasjonal oppmerksomhet for sine egne låter, deltatt i MGP og sluppet musikk med gruppen SiNoRi.

Hør «Fire» på Spotify:

Det er bare å glede seg til fortsettelsen for allerede i løpet av høsten slipper Rikke Normann sitt tredje soloalbum, produsert av Christian Engfelt.