Rikke Norman er ute med ny remix-EP!

I april slapp Rikke Normann singelen «I Belong». Nå har singelen blitt til remix-EPen «I Belong Remixes» som ble lansert fredag 8. juni. 

Rikke Normann er en artist som skriver låter på den «gamle måten». Hun setter seg ned foran pianoet og komponerer musikken. «Funker det der, funker det overalt» sier Rikke. For det er det som er viktig for Rikke, den skal funke overalt. «Når jeg skriver låter er det utrolig viktig for meg at låtene er sterke nok til å å stå alene, kunne gjøres akustisk, dras i flere retninger og pakkes inn i ulike sjangre». 

IbelongStill2På «I Belong Remixes» får vi tre remixer. Den første er av musikkprodusenten Magnify som har jobbet med artister som Madcon, Nico & Vinz og Amanda Delara, for å nevne noen. Remix nummer to er av Prins Thomas, som er en norsk DJ, musiker, produsent og plateselskapeier. Han har vært en sentral person i klubbmiljøet i Oslo i over tjue år. Den tredje remixen er av komponisten og pianisten Andreas Ihlebæk som er kjent for å blande sjangre som jazz, soul, klassisk, norsk folkemusikk m.m. for å skape vakker musikk.

Se den Robin Bøe regisserte videoen til «I Belong (Magnify Remix)» på YouTube:

«Det er virkelig en ære å ha fått med seg en så bra gjeng på denne remix-EP’en! At store artister og produsenter blir inspirert til å ville lage sin egen versjon av mine låter er igjen veldig inspirerende for meg. Når i tillegg hot-shot-stjernefotograf Robin Bøe (Zara Larsson, Marcus&Martinus, Alan Walker)» tilbyr seg å gjøre musikkvideo til Magnify-Remixen, fordi han digger den så mye, tenker jeg at jeg er inne på noe her, det er utrolig gøy!» sier Rikke.

Sjekk ut «I Belong Remixes» på Spotify: