Redaksjonen anbefaler: Miniøya

Minifestivalsjefene Maria (11), Viktor (11), Amy (10) og Abdullah (10) gleder seg til festival. De har hatt i oppgave å være ekspertpanel på hva barn og unge vil ha. I år er de aller mest stolte av å ha fått bestemme at Hkeem skal spille på Miniøya.

Miniøya er nemlig festivalen som er laget for unga. Det er en familievennlig festival som byr på Hkeem, Lissie (US), Datarock, Meg og kammeraten min med KORK, Sondre Lerche, Fieh, 9 grader nord, Maya Vik, Ida Maria, Ánnásuolo, Tusmørke, Frøy Aagre og mange flere spennende shows.

Minifestivalsjefenes favoritt Hkeem spiller under Miniøya:

«Vår erfaring er at barn liker å bli utfordret på hva de liker, den ene ekskluderer ikke det andre. Vårt mål er å ta barn på alvor, og tilby like høy kvalitet som på et tilsvarende arrangement for voksne, forteller kunstnerisk leder Henriette Larsen.

Amerikanske Lissie spiller under Miniøya:

Du kan lære å spille jazz og improvisere på ulike instrumenter i Improbasens jazztelt. Det Norske Solistkor dukker opp som en levende jukebox, og i et eget Klassisk musikktelt finner du Kvartettserien og Nordberg strykeorkester. Nationaltheatret flytter nok en gang den gullforgylte teaterbuen til en egen utescene på Miniøya, her blir det teaterfest hvor kjente og kjære skikkelser fra ulike forestillinger møtes på én og samme teaterscene. Små og store får oppleve en annerledes variant av Alice i Eventyrland med Feil Teater, og Riksteatret setter opp Georgs Magiske Medisin i Tøyenparken.

Så ta med deg familien på en supermorsom og utfordrende festival lørdag og søndag 9. og 10. juni!

Besøk Miniøyas nettsider for mer informasjon:
http://minioya.no/