Real Deal Jam 2018

Foto: Benjamin Klemp

Sneak Peek var på plass under Real Deal Jam 2018 og det var mildt sagt en positiv opplevelse. Dans, frihet, musikk, sol og kule folk er stikkord for lørdagens event!

Når du først ankommer Gamlebyen Sport og Fritid (GSF) sitt område som ligger i Gamlebyen i Oslo, blir man nesten tatt litt på senga. Det er så mange forskjellige mennesker som danser, smiler og ser ut som de ikke har en bekymring i verden. Kom som du er, gjør som du vil og ikke bry deg om annet enn å kose deg! Det burde være slagordene til Real Deal Jam.

Her kan du danse! Her kan du handle på markedet! Her kan du oppleve liveacts! Her kan du høre funky musikk som spilles fra tidenes kuleste høyttaleranlegg! Her kan du se live graffiti! Her kan du kjøpe mat, vinyl eller klær! Her kan du bare kose deg og være som du er!

45
Foto: Benjamin Klemp

Hvert år arrangeres det Real Deal Jam i Gamlebyen. Det er et gratis event som oser av positivitet. Til vanlig er det skating som foregår i «bowlen», men når Real Deal Jam arrangeres fylles «bowlen» med dansere. Om du er proff eller nybegynner har ingenting å si – her er det plass til alle. Nede i «bowlen» dannes det spontane ringer hvor den som ønsker å danse får muligheten. Overalt man ser er det folk som beveger seg i takt til musikken.

Real Deal Jam er en av året mest positive happenings og egner seg for folk i alle aldre.

Sjekk ut bilder fra årets event:

Denne bildekrusellen krever javaskript.