Razmara switcher opp stilen og går nye veier.

Coverdesign: Sparsh Rawat Modell: Elise Lund

Razmara er per dags dato Sørlandets mest streamede rapper. Helt siden han slapp ut av fengsel etter en 16 måneders dom har han gjort seg bemerket på den norske hiphop scena.

Razmara har siden starten av musikkarrieren fokusert mest på å levere et hardt sound. Nå er han klar for å ta steget inn i popmusikkens verden. «Jeg har lenge tenkt på å switche opp stilen min og gjøre prosjekter som viser at jeg har modnet som artist, men jeg har sittet fast i en boble hvor alt skulle være hardt. Nå føler jeg tiden er riktig! Jeg er ikke lenger den samme personen som for 3 år siden, så hvorfor rappe som om jeg er det?  Jeg slutter nok aldri å bumpe heftige gatebangere. Jeg digger å høre på det!» sier Razmara.

Raz1
Foto: Ulla Rebecca

Fredag, 10. august slipper Razmara singelen «Te Amo» som gjestes av Chris Baco. Beaten er produsert av den danske produsenten B.J. Sound Beats. «B.J. er en de mest talentfulle produsentene som finnes der ute. Han leverer alltid 110% og tar stor del i prosjektene vi gjør sammen. Det er et godt samarbeid som alltid gir gode resultater.» forteller Razmara.

Raz2
Foto: Sondre Birkeland

«Te Amo» er en deilig, dansbar poplåt som på en uanstrengt måte handler om interaksjon mellom mann og kvinne. «Mitt vers handler om at jeg ønsker jeg har sjans på ei jente jeg liker veldig godt» forklarer Razmara. «Låta byr på gode sommervibber og man kan lett få dansefot, så vær forsiktig» avslutter han mens han gliser.

Hør «Te Amo» på Spotify: