Razmara er ute med en remix av den danske låta «Allez Allez».

Razmara er en norsk artist som har drevet med musikk siden 2015. De siste tre årene har han gitt ut alt fra solo singler, musikk med duoen RazAnt og for litt siden ga han ut EP´en «Min Legacy». Nå er den eksperimentelle artisten ute med en remix av den danske låta «Allez Allez».

Razmara har aldri bundet seg til en sjanger, sound eller retning innen hiphop. Han er ikke redd for å prøve noe nytt. Dette var noe han bestemte seg for da han starta med musikken. «Jeg skal aldri låse meg til en bestemt stil, men vise at jeg mestrer flere retninger innenfor det jeg driver med, nemlig musikk» sier Razmara.

Enlight79
Razmara har nemlig aldri låst seg til en stil. Han har eksperimentert med alt fra pop, rnb, reggaeton, trap, hiphop og edm. «Folk skal alltid kunne finne noe dem liker, og jeg liker mye forskjellig selv. Så hvorfor ikke bare lage variert musikk?» sier den unge artisten.

På bare tre år har Razmara oppnådd mye innen musikken. Han har blant annet vært på Spotify lista «Norway Viral 50» to ganger med singlene «Ctrl+alt» og «Lipz».

«Allez Allez Remix» er en gladlåt som får det til å dirre i dansefoten. «Jeg følte originalen og ville gjøre en remix. Jeg er bare glad i å lage musikk og kommer til å fortsette med å gi ut musikk så ofte som jeg kan» sier Razmara.

Sjekk ut «Allez Allez (Remix)» på Spotify: