Oslo Records og YGMG presenterer: Vin og rap 

Foto: Anne Valeur

Hva har Larsiveli, Makko Makeba, Snow Boyz, Kald Flamme, Tilda (SE), Skaterboy Rico, Arif, Linni, Angelo Reira, Unge Ferrari, Philip Emilio, Maya Vik, Myra, Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion, Onge Sushimane, Aslak, ZadeKing, Chris Lie og Yoguttene til felles? De er med på samlealbumet «Vin og rap» som ble sluppet 25. mai.

I april kom første singelen fra prosjektet «Vin og rap» som er et album som er basert på nettvideoserien «Vin&rap». Singelen var «Baby» og det var ingen ringere enn Larsiveli som ga oss en liten forsmak på dette imponerende samlealbumet som inneholder hele 19 spor. I nettvideoserien «Vin&rap» møter Aron Eskeland (Yoguttene) norske artister som han intervjuer om rap, mens de drikker vin. På albumet «Vin og rap» møter vi en imponerende samling artister som gir oss en variert lytteropplevelse.

Vin&rap2
Foto: Anne Valeur

Siden «Baby» ble sluppet i april  har det blitt gitt ut en singel i uka frem til albumet kom i sin helhet, fredag 25. mai. Coveret er en samling vinflasker med illustrasjoner som er laget av illustratøren Renate Karin Hårklau. Omslagene på disse vinflaskene er inspirert av designet på flaskene til den østerrikske vinprodusenten Gut Oggau, som er kjent for å bruke illustrasjoner av familiemedlemmer på flaskene sine.

Sjekk ut «Vin og rap» på Spotify: