Nettopp hva vår verden trenger i 2019.

Cover: Mathias Fossum

To skandinaviske hiphop-legender har slått seg sammen og gitt ut årets mest notoriske album. Promoe og Don Martin har lang historie sammen og nå har de endelig sluppet det etterlengtede albumet «Public Enemy».

«Hvem er mer Public Enemy enn Promoe & Don Martin i 2019? “Public Enemy” er en kort og konsis plate for en tid som trenger flere som våger å skille seg ut, flere som våger å stå opp og si hva de mener. Flere som ikke tramper i takt»

Martin_Promoe2021Mathias_FossumWEB
Foto_ Mathias Fossum

Samarbeidet:
De to skandinaviske hiphop-legendene Promoe og Don Martin har endelig laget plate sammen. «Public Enemy» er i hovedsak spilt inn hos Tee Productions i Oslo og i Stockholm. Det er ikke første gang de to skandinaviske rap-legendene samarbeider. Allerede i 2004 var Promoe med på Gatas Parlaments antikrigs-anthem «Antiamerikansk dans» som var rettet mot George W. Bush sine kriger i midtøsten. Låta som fikk Secret Service til å reagere. I 2012 var Promoe også med på «Naboklager», som skulle bli den første alvorlige remixbølgen i norsk rap med over fjorten forskjellige remixes med artister som Arif (tidligere kjent som Phil T Rich), Kaveh, Son of Light, Joddski, Breaknecks og mange flere.

VAFAN_DRIPS_yten_text
Design: Calle

Produksjonen:
«Public Enemy» er produsert av et stjernelag svenske hiphop-producenter: DJ Large (Hvite menn som pusher 50, These Walls Dont Lie m.m), tinnitus (Lett å være rebell i kjellerleiligheten din, Den islamske elefanten m.m.), IsaksSon (LTR) og Imchi (Random Bastards).

«Public Enemy» slippes via Looptroops etikett DVSG onsdag 9. januar 2019. Albumets eneste gjesteartist er Mikael Wiehe som er med på albumversjonen av “Valet”.

Hør «Public Enemy» på Spotify: