Marthe Valle er ute med nok en singel fra det kommende albumet RO/ URO

Fredag 31. august slapp Marthe Valle enda en singel fra albumet RO/URO som er ventet å slippe 28. september. I juni slapp hun singelen «Det Ingen Andre Ser» og nå er hun aktuell med «Nattevakt».

««Nattevakt» er en hyllest til alle som jobber sene nattetimer for å holde hjulene igang. Låten er plukket ut som lydsporet i en større nasjonal kampanje for å ære alle skiftarbeidere».

Albumet RO/URO er et bestillingsverk fra Festspillene i Nord-Norge som Marthe Valle har jobbet med de siste to årene. 28. juni ble albumet fremført i sin helhet under spillene.
Marthe_presse «RO/URO er en tematisk plate som tar utgangspunkt i uroen i oss, og hva det er vi egentlig trenger for å klare å leve med den i en tid der så mye tar oppmerksomheten vår bort fra det indre».

Hva trenger vi for å finne frem til roen, og forsone oss med bølgedalene i livet?

Marthe Valle jobber innen psykiatrien og rusomsorgen og har gjort det i mange år. Hennes erfaring er noe som kan høres i hennes forståelse for temaene hun tar for seg i musikken. Med en fløyelsmyk stemme, vakre melodier og temaer som berører menneskets komplekse følelsesliv er Marthe Valle en artist alle bør ta seg tid til å lytte til.

Hør «Nattevakt» på Spotify: