Loka Brazi med ny Dark Raven-produsert singel på engelsk

Programleder: Audun Caspersen

I sommer slapp Loka Brazi singelen og musikkvideoen «Fella» som ble gjestet av Flexi Aukan og Nils M/ Skils. Nå er han aktuell med ny singel og denne gang er det på engelsk. «Whole Other Breed» slapp han på SoundCloud fredag 31. august. Singelen er produsert av russiske Dark Raven.

Loka Brazi og Dark Raven kom i kontakt med hverandre på Instagram og ble etterhvert enige om å gjøre noe sammen. Første samarbeid ble derfor «Whole Other Breed». Tittelen spiller på at Loka Brazi er i en helt annen klasse når det gjelder rap. Han tilhører en helt annen rase rappere, de du finner på øverste hylle. «Det er selvfølgelig bare en breial tittel, tatt fra første linja i det andre verset» sier Loka.
LB2

«Låta handler egentlig om at du må ha tro på deg selv. Ingenting er umulig, vil du oppnå noe er det bare å bestemme seg for å klare det og gi faen i hva andre mener om sjansene dine» forteller Brazi. I låta deler også Loka en del personlige ting om oppvekst og det å møte kona si. Han sier han følte for å gi låta en tittel som ikke umiddelbart røper hva den handler om.

Se musikkvideoen til «Fella» med Nils M/ Skils og Flexi Aukan på YouTube:

Loka planlegger å slippe et prosjekt på engelsk i løpet av året selv om norskspråklig musikk er hovedfokus om dagen. «Jeg valgte å slippe singelen på SoundCloud først, men den kommer på alle streamingtjenestene neste fredag» sier Loka avslutningsvis.

Coverdesignet til «Whole Other Breed» er laget av Petter Andresen. Låta er miksa og mastret hos Oslokoden.

Hør «Whole Other Breed» på SoundCloud: