Loka Brazi x Flexi Aukan x Nils m/ Skils x Chem 3055

Cover: Ole-Jørgen Ramstad

Fredag 15. juni slipper Loka Brazi musikkvideoen til sin nye singel «Fella» gjennom YLTV. Med seg har han Chem3055 som står for produksjonen og Flexi Aukan og Nils m/ Skils gjester med hvert sitt vers.

Med instrumentalen på øra skrev Loka Brazi verset sitt på en togtur fra Firenze til Grosseto i Italia i fjor sommer. «Jeg visste allerede da at jeg ville ha med meg to gjester og tok kontakt med Nils og Flexi som begge takka ja. Det setter jeg stor pris på» forteller rapperen. Låta ble spilt inn i studioet til Chem i fjor høst, men arbeidet med musikkvideoen tok litt lenger tid enn forventet og dermed slippes singelen og musikkvideoen på sommeren. «Det er bare deilig» sier Loka. Han håper låta faller i smak og at mange vil pumpe den i sommer.

Loka2
Animasjon: Ole-Jørgen Ramstad

Tematikken i låta handler om at man innimellom må gjøre forskjellige ting for å få endene til å møtes. Tittelen er en direkte oversettelse av det man i statene kaller «the trap». «Fella» er produsert, mikset og mastret av Chem 3055. Den animerte musikkvideoen er laget av Ole-Jørgen Ramstad for OJR Productions. «Ole-Jørgen er sykt rå på animasjon, en av Norges beste spør du meg» sier Loka. «Jeg er utrolig takknemlig for at han tok seg tid i sin travle hverdag til å lage denne videoen».

Loka1
Foto: Petter Andresen

Loka Brazi har rappa og gitt ut musikk siden slutten av 90-tallet. Først som en del av kollektivet Fusion of Styles (Keem & Roma, Stigiwondah m.fl.). Senere som en del av gruppene Blind Visionaries og Mårnings Recordings og som soloartist. I 2009 begynte han på Westerdals og tok en filmutdannelse. Ved endt studie besluttet han å fokusere på en filmkarriere. Musikken falt i skyggen av dette frem til han i 2017 bestemte seg for å begynne ta opp rappinga igjen. «Filmjobbingen ble for masete og var ikke så gøy lenger. Jeg trengte å gjøre noe kreativt som var lystbetont og moro» forklarer Loka Brazi. Fjoråret ble brukt til å forberede flere prosjekter, både som soloartist og en EP med Mårnings Recordings. «Det kommer mye mer musikk i tiden fremover. Både solo og med Mårnings. Det er bare å følge med!» oppfordrer rapperen.

Sjekk ut musikkvideoen til «Fella» på YLTV sin YouTube-kanal: