Lind x Fakken x Akseptert

Lørdag 1. september slapp Lind & Fakken en 5-spors EP kalt «Akseptert». På EP´en tar Lind & Fakken med seg lytteren på en reise gjennom en eklektisk lydopplevelse. Om du ønsker dype tekster over melankolske beats eller liker det litt røffere uttrykket, «Akseptert» har nok noe for enhver.

«Vi valgte navnet «Akseptert» fordi vi føler at låtene reflekterer den måten vi prøver å bli akseptert på. Hver låt har en dybde og hver låt forteller sin egen unike historie»

Lind & Fakken har store planer for fremtiden. De satser på konserter, merch, musikkvideoer og ikke minst, mye mer musikk! «Akseptert » er mikset og mastret av Fakken, Lazy Rida står for beatproduksjonen og coverart er laget av Lind. IMG_1639Sander Lind og Fredrik Fakken Falkenberg er to usignerte artister, Fakken er opprinnelig fra Nesodden men bor for øyeblikket i Tønsberg og Lind er født og oppvokst i Harstad. Sammen utgjør de duoen Fakken & Lind.

«Det er ingen tvil om at folk liker balansen mellom stemmene våres. Så alt vi kan gjøre nå er bare å vente og se hva fremtiden bringer».

Hør «Akseptert» på Spotify: