Kamikazi har fått med seg Dekstra Large, Pats Nichols og Frank Nitty på ny singel.

Kamikazi er en rapper som har jobba med flere av Norges mest anerkjente rapartister og har en låt med New York gruppa ONYX i arkivet som han har planer om å slippe i nær framtid.

Kamikazi er en 30 år gammel rapper fra Trondheim som opprinnelig kommer fra Nairobi i Kenya. Han har tidligere vært medlem av grupper som Shogunz og The Legion (m/ Palabras, Dreamon & Azilla). For rundt ti års tid siden spilte Kamikazi inn en del låter i daværende Cracklab studio (nå: DAT Music) hvor han blant annet gjorde en låt med Opplands egne OnklP og A-Kjeft.
Kami1Deretter kom det en periode hvor Kamikazi holdt seg unna musikken på grunn av private ting. I 2014 var han tilbake med en ny giv og slapp låta «Drop Dead» som er produsert av Sino (Avalon Zoo). I 2015 var han med på «Trondheim Cypher – Part 2» sammen med Modou, Nicnuggets, T-Clean, Dee, Chris Lion, Tideman & Ghanaba.

Se «Trondheim Cypher – Part 2» på YouTube:

Etter cypheren ble det en del shows med Attack Music. «Attack music har hjulpet meg med konserter, radiointervjuer  og alt jeg måtte trenge. Det har jo vært en stor faktor for at jeg tok opp musikken igjen».

Kami3
Kamikazi har gitt ut flere mixtapes. Her er coveret til «Why Go Left When I´m Right». En av mange.

Da ONYX var i Trondheim i juni var Kamikazi inviterte han med seg gruppa inn i studio for å gjeste en låt. «Jeg var så heldig å få med meg ONYX i studio, så ikke se bort i fra at jeg slipper den låta i løpet av 2018».
Love coverTidligere i år slapp Kamikazi den kjærlige singelen «Love» og nå er han aktuell med årets andre singel «Those Ain´t Real Mc´s» som gjestes av Pats Nichols og Frank Nitty. Svenske Jesper Hedenskog står bak produksjonen og Dekstra Large har lagt cuts på denne undergrunns perla.

Hør «Those Ain´t Real Mc´s» på Spotify: