Joddski og Don Martin forener krefter.

Foto: Rune Bendiksen

To pionerer innen norsk rap slår seg sammen og gir folket det nye radioprogrammet «Superstars».

Don Martin er en erfaren radiopersonlighet og har vært pådriver av det populære radioprogrammet Goodshit i bortimot 20 år (!). I tillegg til radio har han vært en av norsk raps mest innflytelsesrike personer, gitt ut en selvbiografi og er aktuell med teaterstykket «Blokk til blokk» på Det Norske Teater. Jørgen «Joddski» Nordeng er rapperen som alle mener var «den første som fikk det til på norsk»,  har gitt ut flere album og singler, står bak boka «Full Sirkel» og har skrevet for Natt & Dag, iTromsø og flere andre publikasjoner.

Superstars2
Foto: Rune Bendiksen

Det som er en fellesnevneren for disse to personlighetene er at de har holdt opp flagget for hjemstedet sitt. Don Martin har snakka for østkanten i Oslo, mens Joddski har fungert som talerør for bygdetraktene.

Superstars3
Foto: Rune Bendiksen

Radioprogrammet «Superstars» dukker opp på P13 fra og med 7. september. «Vi snakker dypdykk i fenomener, plateselskaper og trender. Intervjuer, reportasjer og dagsaktuell rap samt old school. Ikke minst god, gammeldags pludring, og det perfekte vorspielet før du skrur over på P3 og lar festen fortsette med Tommy Tees National Rap Show»