J-Zino er ute med ny musikkvideo og ny EP.

Foto: Shawn Arvind

J-Zino er aktuell med sin første offisielle grime EP «7400RON». I fjor ble J-Zino blant annet nevnt i D2 som en av de artistene som tilhører «neste generasjon». Med sin norsk-afrikansk bakgrunn setter han sitt særpreg på norsk popkultur.

I norsk sammenheng er en grime sjelden vare. J-Zino er derfor en artist som er tidlig ute med den særegne sounden her til lands. «7400RON» er en EP med 5 låter og kun en gjesteartist. Snowy Danger er kjent fra det London-baserte grimekollektivet Paper Aero Plane. Produksjonen på EP´en står PAS!C, OljaBeats og Torrymeister for.

Presfoto1J-Zino
Foto: Shawn Arvind

«Roads» som er produsert av OljaBeats er en av låtene på «7400RON» som har fått musikkvideo. Videoen er regissert av Paul Pioneer & J-Zino selv. Dronefilming er det Rollingframe som står for.

Se musikkvideoen til «Roads» på YouTube:

I 2017 slapp J-Zino singelen «Can’t Stop (Gas Gas)» og til tross for at rapperen ikke er signert ble låta spilt på flere radiostasjoner i Norge. Singelen høstet mange positive tilbakemeldinger. Nå begynner navnet J-Zino å bre seg ut over Nordens landegrenser. I Storbritannia blir artisten stadig omtalt på sosiale medier og han er i gang med flere samarbeidsprosjekter. All oppmerksomheten har landa J-Zino en del spillejobber i utlandet. Nylig var han i Dublin som support for den britiske stjernen Kojo Funds.

Hør hele «7400RON» på Spotify: