Izabell er ute med singelen «Gå Med Meg» fra hennes kommende album.

Fredag 9. november slipper Izabell «Gå Med Meg» som er nok en singel fra hennes kommende album «Skyt meg» . Albumet slippes på det nye plateselskapet STVG Kartell neste fredag.

«Låten e manipulerende, forførende og sårbar fordi eg desperat prøve å holde fast på denne personen som eg har så lyst på. To skada skjebner»

Over en blanding av rap, blues og soul tar Izabell oss med inn i en låt som hun selv beskriver som «manipulerende, forførende og sårbar».
Iza2.jpg«Gå med meg handle om at eg har SKAM-lyst på ein fyr som eg bare vil ta(!) med meg. I bilen, i ørkenen, i sengen. Til og med på museum!» 
sier Izabell.

Produsent Håvard Rosenberg har dette å si om singelen: «Beaten er laget ut ifra teksten – en sykt billedlig story. Jeg hang meg veldig opp i tekstlinjen «to likesinnede på rømmen, i en Chevrolet blazer». Det var naturlig å gå til noe gammelt Amerikansk som musikalsk inspirasjon. Jeg synes det er fett å prøve å gjøre noe unikt beatmessig, når man produserer for en unik artist»

Hør singelen «Gå Med Meg» på Spotify:

Helt siden Izabell var liten har hun alltid skrevet tekster. Fra små søte vers (på dårlig engelsk) i kladdeboka til 9 strake radiolista singler på NRK P3. Til tross for hennes relativt korte karriere, var Izabell en selvskreven gjest både i NRKs dokumentar «Takin Ova» som omhandlet den norske hiphop-kulturen i 2017, og i Øyvind Holens bok fra 2018, «Nye Hiphop Hoder».