Internasjonalt nivå rett ut av Furuset i Groruddalen.

Foto: Amanuel Tesfaghabr

Artisten VIBESBYJUNGLE er ute med den PVCIFY produserte singelen BBA (BROWN BOY AVENUE). Musikkvideoen er laget av Paul Pioneer.

I låta BBA (BROWN BOY AVENUE) snakker VIBESBYJUNGLE om familiens historie. En historie om flukten fra krig og undertrykkelse med håpet om en bedre tilværelse og en lysere fremtid i Norge. Som virkemiddel bruker han bokseren Prince Naseem for å beskrive hvordan han selv angriper motgang i livet. «Prince Naseem var kjent i UK som en breial men dyktig bokser med midtøstlig bakgrunn. Jeg har valgt å bruke han som virkemiddel fordi jeg føler at han representerer essensen av det å være en Brown Boy. Måten jeg og vennene mine velger å håndtere motgang og min delivery som artist kan reflekteres i boksestilen til Prince Naseem» forklarer 22 åringen.

 

Musikkvideoen fanger essensen av det å være en “brown-boy” i Oslo by. Den stereotypiske grønnsakbutikken han rapper i blandes med klipp av bokselegenden Prince Naseem. Dette bidrar til å skildre en selvsikker energi og trygghet rundt det å ha midtøstlig bakgrunn i dagens samfunn. Budskapet er å være seg selv med stolthet. Videoen skildrer et samlet og mangfoldig Oslo med  ambisjoner og beinhard arbeidsmoral.. «Vi skjøt en eksplosiv video i Oslo, for å catche essensen av BBA. Vi ønsket å skildre mangfoldet og samholdet i byen vår, og jeg er stolt av å kunne si at vi fikk det til. Shout out til Paul Pioneer som gjorde en utrolig jobb under dette prosjektet» sier den VIBESBYJUNGLE.

Sjekk ut BBA (BROWN BOY AVENUE) på Spotify:


https://open.spotify.com/track/3Tbn1oomBW0FEneYxC3tyY