I går slapp Erik de Torres musikkvideoen til «I går».

2017 var året Erik de Torres ga ut skiva «Jadda Deluxe» som er oppfølgeren til «Jadda det går framover» som kom ut i 2016. Nå er endelig musikkvideoen  til førstesporet på «Jadda Deluxe» ute. Ta en titt på «I går»

Erik de Torres er en mester til å rime og rime og rime og rime – uten at det blir vås. Tekstene er alltid av høy kvalitet. Om det går ut på å leke med ord og vendinger eller om han forteller gode, engasjerende, alvorlige eller morsomme historier, de Torres leverer alltid! «I går» var førstelåta på albumet «Jadda Deluxe», men har nå blitt Erik de Torres sin nyeste musikkvideo.

Sjekk ut «Ikke PHUB meg, motherf***er» med Erik de Torres:

Låta «I går» er produsert av Gaute Grom og det merkes at Oslorapperen har flere historier på hjertet enn han tidligere har gitt uttrykk for. «Denne gangen dreier det seg om reisen fra det absolutte bunnpunkt, fra forslått og deprimert på bakken ved en alm til «livet på toppen» blant «pampene med sleik»» forklarer rapperen. «Underveis får man servert både billedlige og bokstavelige knyttnever som setter egoet på plass i møte med den harde realiteten» utdyper Torres. Dette er en låt som betyr mye for han.

Hør hele «Jadda Deluxe» på Spotify:

Torres har ikke sluppet musikk på en stund, men nå er han tilbake for fullt. Det vil komme mye musikk fremover som gis ut på artistens eget label «One Upper Music». Labelet som blant annet er hjem for soulartisten Paul Tonning og electropopduoen Calvert. Det er bare å følge med.

Se musikkvideoen til «I går» på YouTube: