Hilde Selvikvåg er ute med ny singel mens vi venter på nytt album

I  løpet av høsten slipper Hilde Selvikvåg sitt andre album «Fanga heile verden». Fredag 14. september slipper hun tittelsporet, en låt hvor Selvikvåg har skrevet mer rytmisk enn på tidligere utgivelser.

«Jeg er veldig inspirert av rap og rytmisk musikk, og teksten til denne sangen er mer rytmisk enn de jeg har skrevet tidligere. Jeg liker låter som varierer i tempo, at refrengene holdes enkle og versene har mer ord eller motsatt» 

«Fanga heile verden» er en låt om de menneskene man møter i livet som man gjerne vil utforske alt med. Alt fra små til store opplevelser. «Alt fra en liten tur i skogen til å reise jorden rundt» forteller Hilde.
Hilde2
Selvikvåg har slått seg sammen med produsent Børge Fjordheim (Morten Abel) på «Fanga heile verden».  Ønsket var opprinnelig at de ønsket å invitere inn et gospelkor i studio, men de endte opp meg å legge all vokalen selv.
«Å lage et gospelkor var veldig moro. Vi måtte ha ulike stemmer med forskjellig særpreg, og det ble nesten som rollespill. Alt fra mamma til Ingebjørg Bratland ble imitert»

I fremtiden drømmer Hilde om å få med seg et helt gospelkor på scenen for å fremføre «Fanga heile verden» live. Vi håper hun får drømmen sin oppfylt.

Hør «Fanga heile verden» på Spotify:


Vil du se Hilde Selvikvåg live? Hun skal ut på høstturné:


25. oktober:
Sandnes – Kulturhuset
29. november: Trondheim – Moskus
30. november: Oslo – Bortenfor
1. desember: Bergen – Lille Ole Bull
5. desember: Kristiansand, Hos Naboen
6. desember: Haugesund, Byscenen
7. desember: Stavanger, Konserthuset