Fugler flyr gjennom vind, regn og storm.

Foto: Oda Aunan

Abdul-Latif Zigim Winningah også kjent som rapperen BirdNeST er aktuell med sitt nye album «New Era». Det er noen måneder siden sist han slapp noe grunnet et tøft samlivsbrudd.

Etter bruddet slet BirdNeST med å finne motivasjonen til å lage musikk. «Jeg ble manisk depressiv og suicidal» sier rapperen. Han mener også at «man må elske seg selv, før man kan elske andre» noe som kommer fram i singelen «I´m».  Nå er BirdNeST tilbake med «New Era» et 7-spors album som han valgte å slippe første nyttårsdag for å markere et nytt positivt comeback.

BirdNeSt2
Foto_ Oda Aunan

»Albumet handler om hvordan jeg fikk tilbake motivasjonen etter sorgen, elendigheten og frustrasjonen jeg gikk igjennom da jeg mistet den jeg elsket»

Dette albumet er starten på Birdies nye reise som alenefar og som musiker. Han kan fortelle oss at det nye året ikke vil bli som i fjor. «Jeg vil slippe enda mer musikk! Både sammen med Gamekingz og alene i Birdierecords. Det er på tide at denne fuglen sprer vingene og viser hva han har på lager». 

Hør «New Era» på Spotify: