Fred E er ute med musikkvideo til singelen «Mine Crews»

Screenshot fra musikkvideoen "Mine Crews"

I april slapp Fred E singelen «Plagg på plagg» med tilhørende musikkvideo. 7. juni slapp han nok en musikkvideo til «Mine Crews» som en slags oppfølger.

Videoen til «Mine Crews» fortsetter der den forrige musikkvideoen til «Plagg På Plagg» slapp. «Jeg har med de samme gutta i denne videoen. Det vil si Kumar (min trofaste hypeman) og Magnus (vokalist i det superharde bandet MOSE). I tillegg har jeg med min faste art director Inkiri Abrahamsson, rapperen BirdN€st, Yoel og artisten Maha som også gjør en liten gjesterolle» forklarer Fred E.

Sjekk ut den forrige musikkvideoen «Plagg På Plagg»:

-«Mine Crews» var den første låta jeg skrev etter jeg bestemte meg for å kjøre solo». Først lagde han beaten, så kom resten av seg selv. Med denne utgivelsen ville han gi en shout-out til noen av de crewsa han har vært medlem av. «Samtidig ville jeg gi nye lyttere en liten introduksjon til min historie» utdyper han.

Skjermbilde 2018-06-18 kl. 23.47.12
Screenshot fra musikkvideoen «Mine Crews»

Musikkvideoen er laget av den talentfulle Håkon Delbæk som er en ung, oppadstormende videoregissør fra Drammen.

Sjekk ut «Mine Crews» på YouTube:

Handlingen i videoen som omfatter «dealing» av minnepenner velger Fred E å ikke forklare. Alt han har å si om saken er «Den som følger med fremover vil skjønne!»

Hør «Mine Crews» på Spotify: