Feil!

Har du hørt om Snikende Fiko? Antageligvis ikke, for hvem er egentlig det? Han fikk vist frem trynet sitt på Skeez TV. En tåpelig battlerap liga hvor de som var med rappet acapella med forberedte tekster. Det blir for dumt, alle vet vel at rap battles skal være ekte freestyle-rapping over boom bap beats? 

Snikende Fiko driver med musikk også, men hvorfor? Han lager så dårlige låter at ingen gidder å høre på dem. Han har flere låter som ikke har fått tusen avspillinger på Spotify en gang, enda de har vært ute i flere år. Litt av en artistkarriere får´n si!

Fiko2Det ryktes at han har begynt å trene også, at han helt på ekte har løpt halvmaraton og nesten aldri tar seg en fest lenger (for en taper han er blitt!).
Nå er denne «rapperen» fra Moss «aktuell» med ny «musikk» igjen. Er jo helt riktig at den nye låta hans heter «FEIL»,  siden hele han egentlig er en gigantisk, stor feil.

Det eneste positive med denne utgivelsen er beaten og den knallgode produksjonen til Martin Thørnblad. Han gjør virkelig det beste han kan med midlene han har til rådighet, bare så synd at han på grunn av Fiko må nøye seg med begrensninger.

Hør «FEIL» på Spotify (om du gidder):