En låt i uka har nå blitt til Fredag

Foto: Marius Midttun

»For meg har det aldri handlet om mangel på inspirasjon eller evnen til å være produktiv. Det som har vært utfordrende og lærerikt med dette prosjektet har vært det å bli «fornøyd no», og å faktisk offentliggjøre en ny låt hver uke» sier Drøbaksrapperen før han legger til at »Fredag» aldri hadde blitt sluppet om han ikke hadde klart å drepe perfeksjonisten i seg.

»Fredag» er en et 7-spors EP som Law slapp i sin helhet i dag,  fredag 14. desember.  »Fredag er en samling låter som jeg håper og tror viser en litt annen bredde i mitt musikalske uttrykk. Du finner en del låter på denne utgivelsen som jeg tror kan appellere til en litt bredere målgruppe en tidligere» forteller Drøbaksrapperen.

MariusMidttun-Law2
Foto: Marius Midttun

Med seg på skiva har Law med seg produsent og artist Leon Frick, som bidrar med produksjon på flere låter og er gjest på låtene «Ingen ligner meg» og «Litt superhelt».
I tillegg gjester P3-vert og NRK-profil Jonas Lihaug Fredriksen, samt barndomsvenn Sebastian Melbye på »Represent-remixen».

»Når man skal stå å skryte av crewet sitt, synes jeg det ble for stusselig å skulle rappe alene, så jeg tok med to av de nærmeste i sirkelen, som kunne fungere som et alibi, og bevise at jeg faktisk har venner» flirer Law.

Hør »Fredag» på Spotify: