En hyllest til ballene til Ari Behn.

Erik de Torres gjør seg snart klar til å legge siste hånd på det verket som blir hans tredje album på norsk. Et album han selv beskriver som «dypere, mørkere og mer personlig» enn tidligere. Men før albumet kommer måtte Oslo-rapperen flekse «spyttemusklene» med en serie låter han kaller «de dumme tracksa»

«Jeg har jo enormt sans for sånne utsvevende, «tåkefyrstete» kunstnertyper med tilsynelatende skyhøy selvtillit som gir folk flest jantelov-brekningers om Jarl Goli, Aune Sand og nettopp Ari Behn» 

Det forklarer kanskje litt av grunnen til temaet på Erik de Torres sin nyeste singel og musikkvideo «Ballene til Ari». En fengende låt som er en slags hyllest til…. testiklene til Ari Behn?

«Alle som har sett meg live vet jo at jeg er ganske utagerende på scena, men jeg syns kanskje jeg kunne vært flinkere til å «selge meg sjæl» i andre settinger» sier rapperen.ballene til ari_mini«Derfor bestemte jeg meg for å ta en «Kevin Spacey» og bare stjele til meg «Ballene til Ari» for å bruke dem selv» ler Oslo-rapperen med referanse til #metoo-opplevelsen med verdensstjernen som Behn utleverte i media tidligere i år. Erik de Torres forklarer at «Ballene til Ari»  bare er en god, gammeldags «spyttebonanza» om det han selv ikke har fått til i dette såkalte «rap-gamet», hvor han er og hvor han skal.

«Jeg veit at spytting er «ut» men jeg er blitt for gammel til å bry meg!»

Singelen er produsert av ingen ringere enn Tom 12″ fra DAT Music og er på alle streamingtjenestene fredag 28. september.

Se videoen til «Ballene Til Ari» på YouTube: