Dyrisk utgivelse fra Shining.

Den nye Shining singelen «Animal» ble sluppet fredag 10. august og er tittelsporet til bandets fjerde studioalbum. For fansen kan det overraske at albumet er helt «saksofonfritt», men det er uten tvil Shining.

Så hva kan lytterne forvente? Ti korte. hvasse og melodiske bomber av noen rockelåter med innslag av galskap og eufori. Dette blir Shinings mest overraskende utgivelse, så langt. «Det nye albumet låter mer som Muse og Meshuggah, mer Ghost enn Gojira. Mer Biffy Clyro enn Burzum» forklarer frontmann Jørgen Munkeby.

Hør «Animal» på Spotify:

Tittelsporet «Animal» beskiver medlemmene som lyden av fest, overskudd og glede, samtidig som teksten har en dybde og et alvor over seg.

«Jeg elsker når man klarer å vekke alle disse følelsene i én og samme sang. Når verden går til helvete, kan du like gjerne feste mens det skjer. Vi visste at vi ville fronte albumet med denne låta da vi skrev den. Det er bare en sinnsykt fet rockelåt. Jeg gleder meg også stort til å åpne konsertene våre med denne fremover. Ulvehyl og bare KJØR!» avslutter Munkeby.

Følg Shining på Instagramkontoen deres @shiningnorway eller på facebooksiden deres https://www.facebook.com/shiningnorway/