«Dumsnillheten er sterk i noen folk. Det er ikke noe å være flau over».

Cover: Kamuflasje

Joddski har fått med seg Mats Dawg på den nye singelen «Dumsnill» . Dette er ikke det første samarbeidet mellom Bodørapperne. Siden de samarbeidet på A-Lagets «Rett vest» i 2008 har de rett som det er dukket opp på samarbeidslåter.

««Dumsnill» handler om å gi for mye av seg selv, og hva som skjer når folk utnytter det faktum at man prøver å hjelpe til så mye man kan. Av og til så hjelper det ikke hvor gode intensjonene er» er Joddskis kommentar til tematikken.

Sjekk ut den Thomas Flått regisserte musikkvideoen her:

For Joddski  var det naturlig å få med Mats Dawg, som er den eneste Bodø-rapperen med nasjonal suksess. «Han er dessuten en av de mest unike stemmene i norsk rap. Selv om han ikke akkurat strør om seg med låter, er det alltid verdt å vente på kvalitet» sier Joddski. «Dumsnillheten er sterk i noen folk. Det er ikke noe å være flau over, men hvis du har mye av det må du være aktiv med å ta hensyn til deg selv og din egen kapasitet. Kjenn på magefølelsen, den er superekte. Du kan ikke hjelpe noen hvis du ikke hjelper deg selv” er Daogen sitt råd.

Singelen er produsert av Kristiansand-legenden Salvador Sanchez med gitar av Tarjei Nordeng og trompet av Tore Johansen. Mikset av Poppa Lars.

Sjekk ut «Dumsnill» på Spotify: