DRM Klikk feirer 10 år med ny EP og Rockefeller konsert!

Foto: Jørn Eriksson

Siden 2008 har DRM Klikk vært et faktum på den norske hiphop scena. En «ruttinert» gruppe som har tre album, et par EP´er og en bråte singler + musikkvideoer under beltet. Nå er de tilbake med «Slepen» og skal spille jubileumskonsert på Rockefeller.

DRM Klikk har vært konsekvente fra dag 1. De «gåkke kåmmers» og de liker at musikken skal være tro til sjangeren de går under, hiphop. De er glad i å rappe om rap og de rappe det kan dem. DRM er reine definisjonen på hiphop. Hiphop som på 90-tallet. Da det handla om å ha den beste leveransen, over den beste beaten og å være best med pennen. DRM Klikk leker ikke. De leverer hardt og konsist på hver eneste utgivelse og det er nettopp dette de er kjente for.

DRM_midten

Nå er DRM Klikk ute med sitt nye 8 spors album «Slepen» som ble gitt ut fredag 8. juni. «Slepen» er intet unntak. Her får du levert harde tekster over harde beats som er produsert av ingen ringere enn Marshtini (loop.holes). Dette er det DRM Klikk er best på.  Albumet gjestes av Jaa9, Natasha Angel og Skranglebein.

Sjekk ut «Slepen» på Spotify:

Lørdag 23, juni kan du se DRM Klikk live på Rockefeller. I tillegg til DRM kan du oppleve Stor Overraskelse, Chino & Fela, Kid & Loze, Graa Sky, Teo, Saikik, Chippy Chef + noen overraskelser.

Kjøp billetter til jubileumskonserten deres på Rockefeller her: https://www.ticketmaster.no/search/?keyword=drm

DRM Rockefeller 230618