Det har klikka fullstendig for Gatas Parlament.

Gatas Parlament kommer med trusler om å skyte katta hvis ikke Sneak Peek gjør en sak på deres nye singel «Kattungen dø». Så hva annet kan vi gjøre for å unngå å få dyrevernorganisasjoner på nakken enn å skrive litt om denne utgivelsen?

Elling og Jester har bestemt seg for å ty til fullstendig barbariske og umenneskelige metoder i sin kamp for oppmerksomhet! (Journ.anm. Uff! Hva blir det neste?)

«Vi stjal en søt kattunge, internetts absolutte favorittdyr, og truer med å henrette det stakkars, uskyldige vesenet hvis vi ikke får oppmerksomhet rundt vår neste singel. Det er altså du som vil bli holdt ansvarlig for at dette stakkars dyret dør! Du har kattungens liv i dine hender!»

GP og Natasha A
Gatas Parlament og Natasha Angel

Albumet kommer i februar, men festen starter med en «uptempo danselåt» lørdag 8. desember. «Kattungen Dø» komplimenteres med en musikkvideo som blant annet inneholder synkrondans, korpsmusikk og politijakt (populært kalt «chase fra snuten»).

GP Per V og Korps
Gatas Parlament, korpset og Per Vers

Albumet har fått den noe kryptiske tittelen «efil4satag» og er du fan av den avdøde Eazy-E kan du nok enkelt dekryptere albumtittelen. «efil4satag» er Gatas Parlaments 11. album, men det er det andre albumet dagens (noe begrensede) besetning gir ut. Det forrige albumet de to ga ut heter «Hold Det Realt» og kom for to år sida.

Hør «Kattungen Dø» på Spotify: