Bvis og Klish er på en «Egotrip».

Foto: Ole Laget

Bvis har vært en del av det norske hiphop miljøet i over 15 år. Han har gitt ut flere prosjekter som en del av Kriminell Kunst, som soloartist og har flere ganger vært listet på P3. Til høsten slipper han sitt debutalbum «Stavangers Finaste» og ordet på gata er at det er en etterlengtet skive.

Første singel ut fra «Stavangers Finaste» er den DJ Pursuit produserte «Egotrip» som gjestes av Norges ærligste løgner Klish. «Noen ganger må man putte seg selv først og slutte å være en «people pleaser». Låta handler om å stå opp for seg selv og lære seg å si nei til manipulative mennesker» sier Bvis. «Egotrip» handler i bunn og grunn om å snu ryggen til folk som bare drar i gang ubetydelig drama.  » Livet er for kort til å tilbringes med folk som ikke vil ditt beste. Noen ville kanskje sagt det er en egoistisk tankegang så fuck it, jeg er på en egotrip, baby!» utbryter Bvis.

Martin-5
Foto: Ole Laget

På «Egotrip» har Bvis valgt å omfavne denne såkalte egoismen. Låta handler om å ta ansvar for sin egen lykke og ikke la seg kue av andre. «Låta er den første av tre nye singler som slippes fra albumet «Stavangers Finaste» som kommer ut via DatMusic til høsten.» forteller rapperen.

Martin-7
Foto: Ole Laget

I tillegg til Stavangers Finaste selv, er singelen gjestet av Klish. «Dj Pursuit og jeg møtte på Klish da han var innom byen for å spille på Stavanger Sportscafe. Det var nesten litt skremmende å se hvor effektivt han jobbet. Han skreiv verset sitt on the spot og tok det i «one take». Jeg måtte finpusse verset mitt i flere uker før jeg var fornøyd. Klish er et beist!» skryter Bvis hemningsløst. Låta er er co-produsert av Håvard Rosenberg som også synger refrenget. «Det hooket kunne lett ha blitt klysete uten den rette dosen selvironi. Noe Mr. Rosenberg naila perfekt!» skyter Bvis inn.

Egotrip 04
Cover: Daniel Garseg

Designet til denne singelen er det Daniel Garseg som har stått for. Han har også designa covrene til de neste singlene og jobber for tida med coveret til debutskiva, «Stavangers Finaste». «Jeg gleder meg som et lite barn på julaften til å se resultatet» sier Bvis avslutningsvis.

Sjekk ut «Egotrip» på Spotify: