Brage Hallgrimsen er ute med sin nye singel «Natteravn».

Design: Stian Kittilsen

«I Norge finnes det en gruppe som kaller seg «Natteravner» som går rundt og passer på at folk har det bra sent på kvelden. Låta heter «Natteravn» fordi budskapet er å gjøre det samme, men i form av en sang.»

Den unge artisten Brage Hallgrimsen (20) fra Svelvik er aktuell med singelen «Natteravn». En energisk festlåt, med en dypere mening enn den typiske «drikkelåta». Singelen er produsert av den danske produsenten Jennejenne og produsentkompisen til Brage, Nils Jeudi (Mistman).

Brage1
Foto: Sunniva Ronander

«Hele sangen startet med en liten session og noen øl. Det var meg, Petter (som rapper andreverset) og en venninne. Vi kom inn i en ganske artig liten samtale om hvordan vi hadde det på Roskilde-festivalen i Danmark, og hvordan vi skulle «holde oss til vin» når vi drakk på campen. Så kom vi inn på at vi fort ga litt faen i det så fort vi drakk mye vin. Den problematikken tar jeg opp på sangen, men i en litt mer seriøs og reflektert måte enn i samtalen teksten blomstret fra.»

Brag2
Foto: Christoffer Karlsen

Brage spiller til vanlig mange konserter sammen med bandet Trestammen (Brage & Trestammen) som han har med seg rundt omkring i Norge. Dette har pågått i omtrent et år, og nesten 30 konserter har plantet seg på CV-en til den unge musikeren og bandet hans. Som soloartist har Brage gitt ut mange låter på SoundCloud og har prøvd ut mange forskjellige sounds, alt fra boom bap og jazzinspirerte beats til harde trap bangere.

Stay tuned!

Hør «Natteravn» på Spotify: