Alle i Norge påvirkes av offentlig sektor

Det er få ting som er så sant som påstanden over, og gruppa OFFENTLIG SEKTOR har tatt på seg ansvaret som historiefortellere for de ansatte i sektoren.

«Vi har som mål å fortelle historiene til de som jobber innenfor fylkes, kommunal og statlig sektor. Enten det er de urealiserte Balletdrømmene til Berit (53) i regnskapsavdelingen til Skatt Øst, eller den store kjærligheten i livet til Jonas (12) i 6. klasse på Refstad skole».

De har alle en historie og OFFENTLIG SEKTOR sørger for at de blir hørt. Deres første singel «Plakater På Veggen» er en straight up pop-rock banger. «du sitter klistra i groovet fra første bar».

received_10160840177415601

«Vårt oppdrag er å uttrykke det rike individuelle sjelslivet som pulserer under den kollektive overflaten» sier Abdi “Black Lightning” Baisa.

Låta gir oss innblikk i sjelelivet til en ungdom som har falt paddeflat for en bad ass jente som har fått bryster og har plakater på veggen.

«Du kommer til å digge denne låta».

Hør «Plakater På Veggen» på Spotify:

OFFENTLIG SEKTOR består av fire sjeler som har intim erfaring med sektoren sin mening og meningsløshet. De elsker mandagsmøter, kaffe, styringsprosesser og bløtkake, selv om dette har gått på bekostning av deres drømmer og ambisjoner.
«Jaja, sånn erre blitt» forklarer bassist Vegard med et nølende smil.

OFFENTLIG SEKTOR består av:
Christian “Zawadi” Petterson- Vokal
Felipe “Fela” Orellana – Vokal
Abdi “Black Lightning” Baisa – Gitar, Vokal
Vegard “T-Bone” Tveito – Bass, Vokal

Plakater På Veggen:
Produsert av Vegar “Soulbase” Dahl
Mixet og Mastret av Tom Roger “Rumblin” Rogstad