Alene, en annerledes julelåt.

GinoBless har rukket å bli et navn som mange har fått med seg de siste årene. På sin nyeste singel har rapperen og motivatoren teamet opp med den tidligere sørlandske souldronningen Rebekka B. Maeland og barnekoret Soulchildren og skapt en flott, velprodusert hip-hop/rnb-ballade.

»Dette er den første egen-produserte singelen som slippes etter at jeg valgte å satse mer som produsent tidligere i år. Min tjommi Harald i Beats In The Bank har også co-produsert og bidratt med en strøken mix! Ellers er jeg sykt happy med å ha fått med meg min wifey Rebekka, Obi One fra King Ting og barnekoret SoulChildren. Det har lenge vært et mål å få til en låt med et barnekor og jeg føler de gir den ekstra lille touchen som forsterker den gode følelsen i låten» sier Gino.
Gino1
»Jeg ville også skrive låten for å gi en utstrakt hånd til de som føler seg ensomme og alene i julen. Bak den materialistiske fasaden, så finner man også ensomme mennesker. Det er ikke bare de folkene som sliter med for eksempel rus som kjenner på ensomheten tror jeg. Det kan like godt være en vellykket forretningsmann eller kvinne som føler at noe mangler i livet»
Gino2
»Min far var ikke der i barndommen og julen var derfor en utfordrende høytid for meg. Jeg håper låten vil gi folk en påminnelse om å se menneskene rundt seg, spesielt de barna som vokser opp uten trygge rammer. At den kan være til trøst, men samtidig gi følelsen av håp»

Hør «Alene» på Spotify: